JAKELUPALVELUT AINA AIKATAULUSSA – TURKU

Kysy lisää jakelupalveluista

JAKELUPALVELUT AINA AIKATAULUSSA – TURKU

Kysy lisää jakelupalveluista

JAKELUPALVELUT AINA AIKATAULUSSA – TURKU

Kysy lisää jakelupalveluista

Perinteisten kuljetuspalvelujen lisäksi tarjoamme jakelupalvelut Etelä-Suomen alueella nopeasti ja luotettavasti. Kuljettajillamme on vuosien edestä kokemusta tutuista kuljetusreiteistä ja erilaisista pienistä ja suurista jakelukuljetuksista. Jätä huoletta kertaluontoiset tai toistuvat jakelukuljetukset meidän hoidettavaksi, niin saat haluamasi rahdin aina ajoissa perille.

Nopeat toimitukset tutuilla reiteillä

Kuljettajillamme on vuosien edestä kokemusta jakelukuljetuksista tutuilla kuljetusreiteillä Turun alueella ja muualla Suomessa. Toteutamme pienten ja suurten lastien toimitukset pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta ajamme tarpeen vaatiessa myös kauemmaskin. Koska meillä on runsaasti kokemusta jakelupalveluista, toistuvat sopimusajot tavaratoimitusten hoitamiseksi onnistuvat meiltä luotettavasti ja aikataulussa joka kerta. Tutustu tarkemmin sopimusajoihin.

Lue sopimusajoista

Jakelupalvelut kertatoimituksena tai sopimusajona

Jakelukuljetukset ovat toteutettavissa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvitsetko kertaluontoisen toimituksen yhdelle lastille vai kenties pitkäaikaisen, toistuvan toimituksen esimerkiksi elintarvikkeille? Vastaamme monituisiin jakelutarpeisiin varmalla kokemuksella ja ajantasaisella toimituksella. Ajamme jakelukuljetuksia kertaluontoisesti sekä toistuvina sopimusajoina. Jakelupalvelut ovat räätälöitävissä erittäin joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Toimitusajat, toimitustapa, kuljetuskalusto ja monet muut tekijät ovat erikseen sovittavissa, jotta asiakkaamme saisivat tarvitsemansa kuljetukset toivomallaan tavalla.