LUOTETTAVA SOPIMUSLIIKENNE TILAUKSESTA – TURKU

Pyydä tarjous sopimuskuljetuksesta

LUOTETTAVA SOPIMUSLIIKENNE TILAUKSESTA – TURKU

Pyydä tarjous sopimuskuljetuksesta

LUOTETTAVA SOPIMUSLIIKENNE TILAUKSESTA – TURKU

Pyydä tarjous sopimuskuljetuksesta

Kuljetusliikkeemme on erikoistunut sopimusliikenteeseen suomalaisten yritysten palveluksessa. Vastaamme kaikkiin kuljetustarpeisiin ja -pyyntöihin ripeästi ja itsevarmasti etenkin Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Kanssamme on helppo sopia joustava kuljetussopimus sinun tarpeidesi mukaan, sillä pystymme hoitamaan lähes kaikki kuljetuskeikat itse. Toimimme myös yhteistyössä suurten ja pienten kuljetusliikkeiden kanssa Suomessa, jotta pystymme kattamaan yritysten kuljetustarpeet kaikissa tilanteissa.

Yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa

Yhteistyömme muiden kuljetusliikkeiden kanssa takaa luotettavan ja jatkuvan palvelun asiakkaillemme myös ongelmatilanteissa. Jos sattuu esimerkiksi kalustorikko tai muu ongelma, pystymme hoitamaan yhteistyökumppaniemme kanssa kuljetukset vaikeuksista huolimatta. Tutustu yhteistyökumppaneihimme heidän sivuillaan.

Lue lisää yhteistyökumppaneistamme

Kuljetussopimus palvelee molempia osapuolia

Kiinteällä kuljetussopimuksella voidaan sopia kuljetuspalveluista päivittäin, viikoittain tai muussa aikataulussa erikseen toteutettavaksi. Solmimalla jatkuvan kuljetussopimuksen kanssamme saat luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan yrityksesi kuljetustarpeet. Hoidamme myös poikkeavat ja kiireelliset kuljetukset sopimuksen puitteissa. Sopimusasiakkaana tai yhteistyökumppanina pääset myös nauttimaan edullisemmista hinnoista, kun tavaraa kuljetetaan säännöllisesti ja usein. Sopimusliikenne käy erinomaisesti esimerkiksi elintarvikkeiden ja muiden jatkuvaa toimitusta vaativien tavaroiden kuljetukseen. Palvelemme lukuisia eri yrityksiä heidän kuljetustarpeissaan.