PIKAKULJETUKSET JA PIKARAHDIT SUOMEEN JA EUROOPPAAN – TURKU

Kysy lisää, pyydä tarjous

PIKAKULJETUKSET JA PIKARAHDIT SUOMEEN JA EUROOPPAAN – TURKU

Kysy lisää, pyydä tarjous

PIKAKULJETUKSET JA PIKARAHDIT SUOMEEN JA EUROOPPAAN – TURKU

Kysy lisää, pyydä tarjous

Perinteisten kuljetuspalvelujen rinnalla tarjoamme pikarahtipalvelut joustavasti, tarvittaessa vuorokauden ympäri. Toimitamme pieniä ja suuria paketteja, lavatavaraa, teollisuuden kappaletavaraa sekä muuta tavaraa kautta Suomen ja aina Eurooppaan asti. Ota yhteyttä, jos etsit luotettavaa kuljetusliikettä pikarahtia varten.

Pikarahtia lavatavarasta teollisuuden tuotteisiin

Kalustomme mahdollistaa monipuoliset pikarahtipalvelut paketeista lavatavaraan ja esimerkiksi teollisuuden kappaletavarakuljetuksiin. Oli kyseessä sitten pieni tai suuri lasti, ovat kokeneet kuskimme ja nykyaikainen kalustomme palveluksessasi ympäri vuoden.


Pikakuljetuksena on mahdollista kuljettaa myös paljon muutakin kuin pelkkiä paketteja, kuten elintarvikkeita tai koneita. Kysy meiltä tarkemmin lisää pikakuljetuksen mahdollisuuksista ja aikatauluista. Tutustu myös tarkemmin kalustoomme, niin tiedät, mihin kuljetusliikkeemme pystyy.

Tutustu kalustoon

Joustavaa palvelua ja nopeat toimitukset

Pikakuljetukset ovat nimensä mukaisesti nopeasti toteutettuja. Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat valmiina hoitamaan haasteelliset ja kiireiset pikakuljetukset Etelä-Suomen alueella nopeasti ja turvallisesti. Ydintoimialuettamme ovat Varsinais-Suomi ja Turun seutu, missä takaamme nopeat kuljetusajat ja luotettavan palvelun. Tarvittaessa ajamme pikakuljetuksia myös muualle Suomeen sekä Eurooppaan sopimuksen mukaan. Eurooppaan suuntautuvissa kuljetuksissa on hyvä ottaa meihin ajoissa yhteyttä, jotta saamme sovittua kuljetuksen yksityiskohdat. Jos olet rahtaamassa herkästi rikkoutuvaa materiaalia, niin kerro siitä meille hyvissä ajoin. Pidämme huolen, että rahtisi saapuu määränpäähän ehjänä ja aikataulussa, myös pikarahtina.